•  

Lisa Sabbe & Eventing

Beste bezoeker en/of paardenliefhebber. Welkom op de site van Lisa Sabbe.

Lisa Sabbe is een professionele internationale elite eventing amazone. Zij werd getraind door Karin Donckers in 2008 en 2009 en werkt nog steeds met haar samen. In 2010 heeft zij haar eigen stal opgericht. Zij heeft sindsdien bewezen bij de top van België te zijn. Van een bronzen medaille tijdens het Belgisch kampioenschap van 2010 evolueerde zij naar een kwalificatie en een plaats op de long list voor de Olympische spelen te London. Tijdens de Europese kampioenschappen in Malmö (Zweden) bereikte zij met het Belgische team een 5de plaats in de finale. Lisa neemt deel aan prestigieuze internationale competities overal in Europa.

Ook op nationaal en lokaal vlak is zij actief in eventing en in spring- en dressuurwedstrijden. Lisa traint zowel jonge paarden als ervaren competitiepaarden. Het trainingsprogramma wordt op maat gemaakt voor aan elk individueel paard.  Er wordt in detail rekening gehouden met de specifieke behoeften van elk paard teneinde het te doen groeien tot zijn volle potentieel. Lisa is dus tegelijkertijd bezig met het deelnemen aan en de voorbereiding tot competities van de hoogste moeilijkheidsgraad zoals de komende Olympische Spelen, Europese kampioenschappen en Wereld Bekers én het trainen van paarden naar dit wereldniveau toe.

Talent, ambitie, volharding en de steun van een sterk team hebben Lisa totnogtoe zo ver gebracht. Zij werd van in den beginne onafgebroken gesteund door haar trainers, door de eigenaars van de paarden die haar werden toevertrouwd, door haar stal- en rij grooms en, vanzelfsprekend, door sponsors. Lisa heeft bewezen dat zij ten volle het potentieel heeft om in deze fascinerende sport te wedijveren met de top ruiters van de wereld.

Sponsors