•  

CCI1* en CIC3* Barroca d'alva

Quincy en The Pilot in de CCI1*:

Het was de derde weekend op rij dat de paarden cross liepen en ze waren al wat moe. Vooral The pilot had er last van op cross en we hebben de cross niet uitgereden. De grond was ook zwaar door de regen buien, dat hielp allesinds niet. Quincy voortoonde tijdens en na de cross geen tekenen van vermoeidheid en was klaar om nog eens rond te gaan. Portugal voor de twee nieuwe paarden was een heel leerrijke ervaring voor paard en ruiter. We kijken alvast uit naar de toekomst voor die twee.

Ura en GQ in de CIC3*:

De twee liepen een hele nette proef. In de cross was er wel wat gebeurd, maar beide paarden toonden dat ze klaar waren voor het seizoen. Na het springen waren ze op de 13de en 15de plaats beland van de 25 startende en eindigde als beste belg.

Qolombo diamant Z in de nationale reeks:

Als eerste binnen in de ring en we hadden de proef gewonnen. De cross was best moeilijk met heel wat 1* hindernissen erin. We hadden een twijfel moment op de gracht in de coffin, maar hij bleef rechtdoor en toonde dat hij het crossen in hem heeft. We zijn klaar voor meer.

Sponsors