•  

Portugal: Barroca D'alva CIC* CCI* CIC** CCI** CIC***

Hoi,

Ondertussen een paar weken verstreken maar daarom niet minder boeiend.

Wim en Lisa reisden naar Lisabon met vier paardjes, nl M@BSamoerai,  C-metals Dunja, GQ en M@bUra.

Wim en Samoe legden in de CIC* - de eerste week -  en in de CCI* - de tweede week -  een mooi parcours af, tot grote voldoening van ruiter en paard. Zowel in dressuur, op cross als op jumping deden ze een 'great job'.

Lisa reed  Dunja en Ura in de CIC** - beide paardjes  debuteerden als het ware op ** niveau -  met wat tijdpunten rond in de cross gedurende de eerste week. Lisa en haar viervoeters maakten er een make over van in de tweede week  gedurende de CCI**. Beide paardjes legden een meer dan behoorlijk parcours af, zowel in dressuur, op cross als op jumping. Beide paardjes haalden dank zei hun ruiter qualifying results in de CIC** en de CCI** .

Lisa nam met GQ - die een rustperiode achter de rug heeft -  deel aan de CIC** met het oog op voorbereiding en training voor de CIC***.  De CIC** werd door deze combinatie vlotjes en probleemloos afgewerkt. In de CIC*** kwamen Lisa en GQ echter - zonder veel erg voor ruiter en paard - ten val tijdens de cross.

Ondertussen nam Lisa op 24/03/2012  deel aan de LRV cross te Overpelt met twee jonge beloftevolle talentjes; Colombo en Beets, die voor een eerste keer -meer dan naar behoren - de drie disciplines (dressuur, cross en jumping) wisten af te werken.

Internationaal staat eerstvolgend op het programma:  'Velen'  Duitsland,  omstreeks eind april.

Sponsors