•  

Wat heeft Lisa Sabbe te bieden?

Lisa Sabbe wordt thans in paardenmiddens geassocieerd met eventingruiter en opkomend talent in voornoemde discipline. Sla er gerust de Hippo Revue van juni 2011 op na en je zult merken dat de verslaggever vol lof is over de prestaties die Lisa tot nu toe neerzette.

Echter, Lisa Sabbe is meer dan alleen maar eventingruiter. Ze deelt haar talent en gave, kennis en kunde graag met anderen, geïnteresseerden en ruiters die zowel in dressuur, springen en/of cross ambitie hebben of gewoon als recreatieruiter de basisbeginselen van het paardijden onder de knie willen krijgen.

Meer, Lisa slaagt er dank zei haar aangeboren gave - gecombineerd met constante  bijscholing en hard werken - in om paarden, met hun pro's en contra's, optimaal af te richten en om te scholen, weliswaar rekening houdend met de fysische mogelijkheden en beperkingen van ieder paard. Individuele africhting van ieder paard is haar motto, m.a.w. een algemene handleiding en africhting bestaat niet: elk paard is uniek en vraagt een andere benadering en training.

Wil je er meer over weten, neem dan gerust contact met Lisa via mail of telefonisch op het nummer 0479/41.28.96.

Alvast bedankt om dit bericht door te lezen. Groetjes en misschien tot ziens of hoors.

Sponsors